Bruiloft

Vier de liefde met muziek! Jouw bruiloft wordt ongetwijfeld de mooiste dag van je leven. En jouw koperen of zilveren huwelijksfeest wordt vast en zeker een geweldige herhaling van die prachtige dag. Geef een feest als nooit tevoren! Wij helpen je het onvergetelijk te maken.

Muziek die bij je past

Een feest zonder muziek kan natuurlijk niet. En je wilt natuurlijk niet zomaar bruiloftmuziek; je wilt de liedjes horen die passen bij jouw smaak en die van je geliefde. Jullie liedjes en jullie favorieten. Je wilt de muziek horen waar jullie bijzondere herinneringen aan hebben en óók de muziek waarmee de dansvloer vol zal stromen. En jullie staan er dan midden in. Het is namelijk jullie dag, jullie feest, jullie muziek.

Maar je wilt natuurlijk ook dat de gasten een feest bijwonen die ze nooit vergeten en dat ze samen met jullie de sterren van de hemel dansen. Het moet een feest worden voor iedereen. Dat klinkt als een dilemma, maar dat is het niet. Dat lossen we op. Wij vinden een band, een dj of iets anders wat jullie én jullie gasten leuk gaan vinden. Het dak kan eraf! 

Een coverband of een dj?

Of allebei? Of misschien zelfs een artiest? Of iets akoestisch voor in de middag? Er zijn zoveel keuzes. Maar we komen er wel uit. Samen zetten we jullie voorkeuren op een rij en bespreken we de mogelijkheden. Tip: stel een playlist samen met muziek die jullie zouden willen horen. Dat geeft ons al een heel goed beeld van wat jullie willen. Je krijgt van ons advies en voorstellen die perfect bij jullie passen.

Een dj geeft je heel veel flexibiliteit. Een goede allround dj draait namelijk wat jij wilt en voelt heel goed aan wat de gasten willen. Een volle dansvloer is dus een zekerheidje. Verzoekjes zijn mogelijk, pauzes overbodig en het is budgetvriendelijk bovendien. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is tussen jullie en de man of vrouw achter de draaitafel. Daarom zorgen wij altijd voor persoonlijk contact vooraf.

Een band heeft dan weer iets extra’s: swingende muzikanten en echte instrumenten. Livemuziek is misschien iets minder flexibel (een coverband kan veel, maar niet alles spelen), maar als je ruim van tevoren je verzoekjes doorgeeft, dan kan de band die voor jou instuderen. Een band zorgt voor de broodnodige rustpuntjes én voor een mooie opbouw van de avond. Zodat het eindigt in een geweldig dampend, stampend feest.

Wees er snel bij

O ja. Regel een coverband of dj ruim van te voren. Dan is er nog keus (de mogelijkheden zijn eindeloos!) en kun je zorgeloos van de andere voorbereidingen genieten. En mocht er nou onverhoopt toch iets vervelends gebeuren waardoor de band of dj niet kan komen, dan regelen wij uitstekende vervanging. Dankzij ons uitgebreide netwerk en contacten met andere entertainmentbureaus kun je dat gerust aan ons overlaten.

arrow_upward