Café & Discotheek

Als er een plek is waar muziek zeker onmisbaar is, dan is dat wel in een café of discotheek. Zie je jezelf al zitten in een stille kroeg? Ondenkbaar. Een uitgaansgelegenheid zonder dansende mensen? Onbestaanbaar. Muziek zorgt voor plezier en een uitgelaten publiek. Muziek zorgt voor de juiste sfeer en laat de tap vloeien.

Een bomvol café

Een bruine kroeg, een grand café of een bistro; het maakt eigenlijk niet uit waar je over de drempel stapt. De muziek die je hoort bepaalt in grote mate welke klanten er zijn. Daar kun je als horecaondernemer natuurlijk zelf voor zorgen, met een eigen muziekbibliotheek of een handig computersysteem, maar je stamgasten vinden het ongetwijfeld leuk als je de regie ook eens uit handen geeft. 

En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij kennen de beste dj’s in elk genre voor elk budget. Opkomend talent én gevestigde namen. Draaitafelhelden uit het lokale circuit en ook de mannen en vrouwen die de grote muziekfestivals langsgaan. Maar een talentvolle coverband of singer/songwriter, rechtstreeks uit een oefenruimte om de hoek, kan natuurlijk ook. Ook die weten wij te vinden. 

Een discotheek vol feest

Noem het een dancing, een uitgaanscentrum of een danstent. Noem het wat je wilt. Het is in ieder geval een plek waar heel veel mensen genieten van een leuke avond uit. Een plek waar je vaak niet één bepaalde muziekstijl hoort, maar meerdere, in verschillende ruimtes. Dus voor iedereen klinkt er wat moois. Rock, techno, EDM, soul én de grootste hits uit de voorbije jaren. Daarmee trek je een breed publiek.

En dan houdt de een van livemuziek, de ander van een dj die medleys draait en weer een ander van levensliederen van een bekende of bijna bekende artiest. Met meerdere zalen is dat niet zo’n probleem. Maar in alle andere gevallen moet je keuzes maken, thema’s kiezen en op basis daarvan programmeren. En dat helpt je trouwens weer bij je marketingactiviteiten. Wij kunnen je daarbij helpen. We weten de dj’s, artiesten en bands te vinden die bij jouw publiek passen.

Planning en promotie

Tip: laat ons je helpen zo’n programmering samen te stellen. Een evenwichtige verdeling van muzikale activiteiten door het jaar heen, met misschien wat uitsmijters op de speciale dagen. Dat doen we meestal al een jaar van te voren; dan is er nog genoeg beschikbaar. Populair tegenwoordig? Eighties- en nineties-feesten. Dus artiesten en acts die populair waren in de jaren ‘80 en de jaren ‘90. Of uit een ander decennium. En mocht een opkomende band, artiest of dj gedurende het jaar een mega hit scoren, dan zijn wij er als eerste bij om die voor jouw discotheek te boeken!

O ja. Heb je nog niet voldoende geluid en licht in je zaak? Ook daarbij kunnen wij helpen. Tijdelijk of voor een wat langere termijn.
 

arrow_upward